VISUALISERA

Nå dina mål

Visualisering är viktigt för att nå sina mål och ett sätt att konkretisera komplexa tankar. I en organisation är det inte alltid så enkelt att framföra dessa mål verbalt, det behövs något annat. Stilfulla glastavlor och whiteboardtavlor med eget tryck är perfekta hjälpmedel när det kommer till att visualisera målbilder inom en organisation.

Sätt din egen prägel

Trött på oorganiserade drifttavlor med uppdelningsband som slits? Eller behöver du en specifik karta eller förbättringstavla för just din organisation? Då har du hittat rätt med en whiteboard tavla med eget tryck! Det egna trycket ligger under en transparent härdad lackyta, vilket ger en överlägsen kvalité. Det ger även en skriv- och suddbar yta över hela tavlan så att du kan utnyttja varje millimeter. Välj allt från små detaljer till heltäckande motiv i obegränsat antal färger. Prisvärd, anpassningsbart och hög kvalité – allt en organisation behöver.

Behöver du inspiration till motiv? Här har vi samlat ett urval av vad man kan skapa för whiteboardtavla med eget tryck.

Stilfullt på kontoret

För en elegant visualisering finns Legamasters glastavlor. I olika format och färger sticker de ut och skapar harmoni på kontoret. Glastavlor är en kombination av glas och stål vilket ger samma funktionalitet som en whiteboardtavla. Med extra starka magneter och Legamaster Chalk Markers  har glastavlor ett brett användningsområde förutom att visualisera mål på ett snyggt sätt.

Har du en fråga eller behöver särskilda råd kring våra produkter? Vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig gärna välja de presentationsverktyg som passar just dig och din organisation!