UNDERVISA

Förbättra dina lektioner med Legamasters produkter

De traditionella griffeltavlorna i våra skolor har under de senaste åren ersatts med nya produkter. Numera syns whiteboardtavlor men även interaktiva skärmar- och tavlor har hittat in i klassrummen. Legamaster erbjuder ett brett utbud av både interaktiva och traditionella lösningar för undervisning.

Låt undervisningen sticka ut

Med de flexibla lösningarna e-Screen Touch och e-Board Touch från Legamaster kan du anpassa dina lektioner efter behov och verkligen låta undervisningen skilja sig från mängden. Vi vet hur svårt det kan vara att hålla elevernas uppmärksamhet, men med Legamaster e-Screen och e-Board Touch kan du bättre anpassa undervisningen efter behov och öka engagemanget i klassrummet. Genom att göra lektionerna med dynamiska motiverar du eleverna till att bli mer involverade.

Legamaster e-Board och e-Screen Touch

Legamasters e-Board och e-Screen Touch kombinerar fördelarna hos en whiteboard tillsammans med de från en PC, så att du på ett enkelt sätt kan skriva ut och spara information, samt dela den med andra. De interaktiva tavlorna och skärmarna är bättre lämpade för den traditionella undervisningsmetoden än en dator, eftersom eleverna aktivt kan deltaga och arbeta på dem samtidigt som deras klasskamrater eller lärare tittar på.

Anpassa undervisningen efter behov

Är du mer intresserad av mångsidiga whiteboards eller specifika undervisningsmaterial så som whiteboardtavlor med eget tryck, som till exempel kan visa människans anatomi eller kartor? Oavsett vad du söker efter så har du kommit till rätt ställe. Vill du veta mer om hur du kan undervisa med Legamaster-produkter, har en fråga eller behöver särskilda råd? Vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med att välja de produkter som passar dig och ditt sätt att undervisa!