Hem » SKÄRMAR & DUKAR » Legamaster E-Screen TOUCH » E-Screen Supreme, 75", UHD

E-Screen Supreme, 75", UHD

 • Flexibel skärm med flera möjliga tillval.
 • Användarvänlig och innovativ.
 • Ramlös design med tryckta ”softkeys” inbyggda i skärmen för en enklare handhavande.
 • Den senaste touch-tekniken: Flatfrog Inglass touch system (M5) garanterar en exakt noggrannhet och perfekt skrivkänsla.
 • 3 mm-glas med optisk bonding som är anti-reflex samt anti-fingeravtrycks behandlat.
 • 4k UHD upplösning för bästa bildkvalitén. 
 • Ljusstark panel med 500 cd/m2 i ljusstyrka samt 24/7 användning.

 

BESKRIVNING:

Legamaster Supreme touch-skärm är en modulärt uppbyggd skärm som enkelt blir påbyggbar med flera ”high-end”- tillbehör som t.ex: utökat ljud, ett fullt utvecklat videokonferens system eller någon av våra programvaror för samarbete.

Användarvänlighet har legat i framkant av utvecklingsprocessen för Legamaster Supreme. Enkelt användande med soft keys som är integrerade i glaset och lättillgängliga anslutningar i fronten gör skärmen enkel att navigera för alla.

Legamaster Supreme kan programmeras till att ge snabb access till din ”to do-lista”. Oavsett om det är att arbeta i Legamaster sessions-software på en OPS-dator, användande av videokonferens eller streama dina egna enheter upp på skärmen.

Touch-upplevelsen på Legamaster Supreme är bland de bästa på marknaden, upplevelsen av hög prestanda, precision och en verklighetstrogen skrivupplevelse utöver det vanliga tack vare den senaste versionen av Inglass touch-system ( M5 ) utvecklat av Flatfrog gör Legamaster Supreme till en oöverträffad upplevelse när det gäller ett professionellt presentations-verktyg.

Den optiska bondingen på glaset minskar gapet mellan glaset och panelen vilket möjliggör den verklighetstrogna skrivupplevelsen. Den ökar också betraktningsvinkeln och minskar irriterande ljusreflexer.

Glaset på skärmen har både anti-reflex samt anti-fingeravtryck behandlats. Detta gör att skärmen erbjuder en starkare ljusstyrka och gör den även väldigt enkel att rengöra.

PID-paneler med 500 cd/m2 i ljusstyrka samt 24/7 användning.

Artnr: Artikelbilder: Benämning:
804100-75
Artikelbild:

Fler storlekar

 • Flexibel skärm med flera möjliga tillval. Användarvänlig och innovativ. R...
  Art nr. 804100-65
 • Flexibel skärm med flera möjliga tillval. Användarvänlig och innovativ. R...
  Art nr. 804100-85