VILKA VI ÄR 

Vi marknadsför och säljer kvalitetsutrustning avsedda för presentation, planering och konferens. Företaget etablerades 1995 och har funnits på marknaden i mer än 20 år. Något som har gett oss lång erfarenhet och stor kompetens inom våra produktområden.

Vår affärsidé är att tillhandahålla högkvalitativa produkter för visuell kommunikation genom att vara en stark, komplett och pålitlig leverantör.

VÅRA PARTNERS

Våra ledande varumärken och främsta partners är Folex och Legamaster.

Folex AG är ett anrikt familjeföretag baserat i Seewen, Schweiz. Man har sedan 1951 producerat film och printmedia av högsta kvalitet för att kunna möta marknadens alla olika print-tekniker. Folex kan möta alla dagens högt ställda krav på professionella grafiska produkter, vad gäller exempelvis färgstabilitet och färgåtergivning.

I mer än 50 år har Legamaster B.V. aktivt anpassat sitt utbud till de senaste teknologiska trenderna och utvecklingen. Ergonomi, hållbarhet, innovation, kvalitet och funktionell design är ledorden för företagets produktvision. Idag levererar Legamaster de bästa produkterna inom sina områden.

KVALITET & ANSVAR

Vi är genom hela produktionskedjan fokuserade på att finna lösningar som tillfredsställer våra kunder. Det innebär bla framtagande av specialprodukter, marknadsfrågor, logistiklösningar och mycket mer som syftar till att säkerställa nöjda slutanvändare.

Både Folex AG i Schweiz och Legamaster B.V. i Holland är certifierade enligt ISO 9001 / EN 29001. Som en partner till Edding AG så följer vi självklart deras code of conduct.

MILJÖPOLICY

Vårt miljöarbete styrs av samma principer som gäller för Folex och Legamaster.

Vi skall följa de miljölagar och särskilda föreskrifter som gäller på den plats där vi bedriver vår verksamhet.
Vi analyserar de effekter våra processer och produkter har på vår miljö.
Vi skall minska vår inverkan på miljön genom förebyggande åtgärder och kontinuerliga förbättringar.
Vi värnar om våra resurser genom att producera så lite avfall som möjligt. Det avfall som trots allt uppstår skall hanteras på ett ansvarsfullt sätt.
Vi skall minska vår inverkan avseende resursförbrukning, transporter, resande, utsläpp samt restprodukter.


Vi ses i butikerna, på webben & och på din arbetsplats!