INSPIRATION WHITEBOARDTAVLA MED EGET TRYCK

Whiteboardtavla med eget tryck erbjuder en unik möjlighet att skapa en whiteboardtavla helt efter dina behov. Men ibland kan man behöva lite inspiration.

Kartor och kartor av kroppens anatomi är perfekta motiv för en whiteboardtavla. Genom att trycket ligger under härdlackytan riskerar du inte att motivet försvinner, hur mycket du än suddar ut dina markeringar. Ritningar är också ett populärt motiv, över till exempel företagslokalen eller ett större område.

Även i skolmiljöer är whiteboardtavlor med eget tryck ultimata. Genom att göra ett motiverande tryck för dina användare, till exempel yngre elever kan du använda motivet för att bjuda in till lärdom och skapa scheman som eleverna tycker är roliga att använda. Det ska vara kul att lära.

Förbättringstavlor är en annan vanlig variant för whiteboardtavlor med eget tryck. Alla företag behöver inte arbeta med samma saker och därför ska inte alla tavlor behöva se likadana ut. Whiteboardtavla med eget tryck går att utveckla i oändlighet och kan därmed anpassas precis efter din verksamhet! Det finns inga rätt eller fel. Du bestämmer.

WHITEBOARDTAVLA MED EGET TRYCK

WHITEBOARDTAVLA MED EGET TRYCK

Fler exempel hur du kan utveckla din whiteboardtavla med eget tryck:
• Motivationstavla. Skapa en tavla i fullfärg och fyll den sedan med inspirerande citat.
• Veckoplanering
• Rutnät med exakta mått du behöver
• Taktiktavlor
• Daglig drift
• Content kalender

Klicka här för att skapa din unika tavla

Vill du ha mer inspiration, vänligen kontaka oss.

WHITEBOARDTAVLA MED EGET TRYCK

WHITEBOARDTAVLA MED EGET TRYCK