INFORMERA

Hitta det rätta verktyget för dig

Det finns många olika sätt att informera på. Hur du ska informera beror inte bara på vad du vill presentera utan även målgrupp och plats är viktiga faktorer. Vill du ha en digital upplevelse eller en enklare variant som inte kräver uppkoppling? Oavsett situation har vi en lösning.

Informationsprodukter för alla tillfällen

Har du en central plats i din skola, på kontoret eller har du kanske en butik du vill informera i? Vi erbjuder effektiva lösningar för detta med hjälp av informationstavlor och visningsskåp. Våra digitala visningsskärmar är utmärkta som informationsmedel och erbjuder en flexibel lösning för inomhusbruk. Tillsammans med vår Digital Signage-lösning är de perfekta för bland annat skolmiljöer. Digital Signage erbjuder även förinställda layoutmallar som gör det enkelt för dig som användare att publicera bilder och videos på en eller flera skärmar. Det är även enkelt att schemalägga budskapen och anpassa efter just dina behov.

Lättanvända produkter

För information i till exempel trapphus och entréer är visningsskåp ett pålitligt medel. Vi har visningsskåp för alla tillfällen, både för inomhus- och utomhusmiljö. Detta enkla medel kräver ingen uppkoppling och skåpen är låsbara så du kan sova tryggt om natten.

 

Vill du veta mer om att dela information med Legamaster produkter? Upptäck vårt breda sortiment och hitta de informationsprodukter du letat efter. Har du en fråga eller behöver särskilda råd? Vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med att välja de informationsprodukter som passar dig och din verksamhet.